Welkom bij huisartsenpraktijk Pijper

 

Heeft u koorts, bent u benauwd, of bent u verkouden: kom NIET naar de Huisartsenpraktijk en ook NIET naar de Huisartsenpost, maar neem telefonisch contact op!
Heeft u algemene vragen over Corona, kijk dan op de website: thuisarts.nl of rivm.nl.

Komt u op de praktijk voor een afspraak, kom dan alleen of, indien noodzakelijk, met maximaal 1 begeleider, zo kunnen we zo goed mogelijk afstand bewaren en hebben we geen volle wachtkamer.

 

Tijdens de huidige lockdown gaat de huisartsenzorg gewoon door, neem zonodig contact op met de assistente om een afspraak in te plannen.

 

 

Griepvaccinatie: dinsdag 13-10-2020

Update 27/10/20: Wilde u de pneumococcen vaccinatie ontvangen, maar was deze op: heden is er een nalevering geleverd. U kunt contact opnemen met de assistente om een afspraak te maken voor de vaccinatie.

 

Op deze site kunt u informatie vinden over de praktijk van huisarts Dhr. O. Pijper in gezondheidscentrum Rokkeveen-Oost.

Ook tijdens de Corona crisis is uw huisarts bereikbaar voor vragen of klachten waarover u zich ongerust maakt. U kunt telefonisch contact opnemen met de assistente, of via MGN. Wij hebben maatregelen getroffen, om u zonodig veilig op de praktijk te kunnen zien.

Wij bieden u de mogelijkheid om online veel van uw zaken zelf te regelen, op het moment dat het u het beste uitkomt. U doet dit veilig via Mijngezondheid.net. of via de onderstaande mogelijkheden onder 'hoe kunnen wij u helpen?'

De praktijk is op dit moment niet open voor nieuwe patiënten.

De praktijkondersteuner somatiek doet in principe weer de reguliere afspraken op de praktijk, alleen de longfunctietesten nog niet. Mocht u zelf niet naar de praktijk kunnen of willen komen, neem dan telefonisch contact op, om een afspraak via de telefoon te maken.

Per september 2020 zal er een huisarts in opleiding in de praktijk rokkeveen oost werkzaam zijn, dr Onverwagt. Als huisartsen vinden wij het leuk en belangrijk om toekomstige collega's ook het huisartsenvak te leren en te laten ervaren.

Huisartsen in opleiding zijn ongeveer één jaar werkzaam in onze huisartsenpraktijk. Zij zijn reeds arts voordat zij aan de huisartsenopleiding beginnen.

Bij het maken van uw afspraak zal aangegeven worden bij welke arts u een afspraak heeft, mocht u per se niet bij de huisarts in opleiding op het spreekuur willen, dan kunt u dit aangeven bij de assistente.

Olaf Pijper

Huisarts

maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag.